Aalborg Håndbold klar til Final Four

Aalborg Håndbold smed en stor føring undervejs, men spillede sig videre til semifinalerne i pokalturneringen med en sejr på 31-29 over fynske GOG.

Aalborg Håndbold er klar til semifinalerne i herrernes pokalturnering. Det står klart, efter at det nordjyske mandskab tirsdag aften besejrede fynske GOG med 31-29 hjemme i Gigantium.

Aron Kristjanssons tropper smed en stor føring i løbet af anden halvleg, men formåede alligevel at leve op til favoritværdigheden. I ligatabellen er Aalborg nummer et, mens GOG ligger på 12. pladsen, så det var ventet, at nordjyderne ville vinde.

Aalborg Håndbold fik opbygget en pauseføring på 16-10, men forspringet smuldrede i løbet af anden halvleg, hvor fynboerne ellers kort efter pausen måtte sige farvel til profilen Torsten Laen, som blev udvist for at ramme en Aalborg-spiller i ansigtet.

GOG kæmpede hårdt for at komme tilbage og var med et kvarter igen kun bagud med et enkelt mål. Ti minutter før tid lykkedes det gæsterne at udligne og kampen forblev tæt indtil slutsignalet lød. Med fire minutter igen bragte GOG sig foran, og Aron Kristjanssons hold virkede en anelse idéforladt i angrebsspillet.

Fynboerne kom foran med to mål, men en flot slutspurt reddede nordjyderne. Med en håndfuld scoringer på stribe sørgede Aalborg for, at pokaloverraskelsen udeblev, og dermed er det nordjyske hold klar til pokalturneringens Final Four.

Semifinalerne afvikles 4. februar næste års, mens pokalfinalen spilles dagen efter.