Aalborg Håndbold led smalt nederlag

Aalborg Håndbold er pludselig i fare for at misse semifinalerne.

Grundspillets suveræne vindere fra Aalborg Håndbold er pludselig i fare for at gå glip af semifinalerne i håndboldligaen.

Aron Kristjanssons tropper endte torsdag aften nemlig med at tabe til Skjern Håndbold, og holdet er efter nederlaget pludselig placeret på den irriterende tredjeplads, der giver adgang til absolut ingenting i det videre slutspilsforløb.

Kampen endte 30-29 til hjemmeholdet fra Skjern, der også var foran ved pausen. Her var stillingen 18-16 til midtjyderne. Aalborg var ellers komfortabelt foran det meste af halvlegen, men efter at have indhentet stillingen 10.13 vandt Skjern pludselig halvlegen.

Det kunne Aalborg Håndbold ikke vende tilbage til, og i slutningen af anden halvleg var nordjyderne bagud med hele fem mål, inden de begyndte at hale ind på Skjern, der dog endte med at vinde kampen med mindst mulig margin.

Aalborg har tre kampe tilbage i slutspillets gruppespil. Lige nu føres gruppen af GOG og netop Skjern.

Aalborg Håndbolds næste kamp er på søndag mod GOG.