Aalborg Håndbold møder de forsvarende mestre i EHF Cup: - Der venter os et brag af et par kampe

Foto: Henning Bagger (Ritzau/Scanpix)

Det bliver noget af en udfordring for Aalborg Håndbold, når de skal møde Füchse Berlin i tredje kvalifikationsrunde til EHF Cuppen.

Aalborg Håndbold har ikke ligefrem haft heldet med sig til dagens lodtrækning, hvor der skulle trækkes lod om, hvem de skal møde i den tredje og afgørende kvalifikationsrunde til EHF Cuppen.

Her blev det nemlig tyske Füchse Berlin, der blev trukket op fra skålen.

Det tyske storhold er forsvarende EHF Cup-mestre, og på holdkortet finder man flere verdensstjerner. I flæng kan nævnes profiler som Marko Kopljar, Paul Drux, Silvio Heinevetter, Mattias Zachrisson, Wael Jallouz og Jakov Gojun. Danskerne Hans Lindberg, Jacob Holm og Johan koch er også en del af holdet.

- Der venter os selvsagt noget af en udfordring, når vi tager kampen op med Bundesliga-mandskabet, skriver Aalborg Håndbold i en pressemeddelelse.

Læs også Aalborg Håndbold sikkert videre i EHF Cup-kvalifikation

Søndag aften sikrede Aalborg Håndbold sig en plads videre i EHF Cup-kvalifikationen, da de vandt over schweiziske Pfadi Winterthur.

Nu venter tredje kvalifikationsrunde, som er sidste stop inden gruppespillet i EHF Cuppen, og Füchse Berlin er dermed det sidste svære stop på vejen mod et europæisk gruppespil.

Datoerne for de to opgør er endnu ikke fastlagte. Kampen i Aalborg bliver spillet i Jutlander Bank Arena den 17. eller 18. november, mens returopgøret spilles weekenden efter den 24./25. november i Berlin.

Flere nyheder fra TV2 Nord