Aalborg Håndbold sejrede over SønderjyskE

Den krævede sejr kom onsdag aften i hus, da Aalborg Håndbold mødte SønderjyskE.

Der var ikke noget at diskutere - Aalborg Håndbold skulle have en sejr i onsdag aftens kamp mod SønderjyskE. Og en sejr var lige præcis, hvad Aalborg Håndbold fik.

28-24 lød cifrene efter de 60 minutters kamp, og dermed kunne Aalborg Håndbold sætte to point ind på kontoen.

Første halvleg var utroligt lige. Aalborg kæmpede en brav kamp for at finde en vej gennem SønderjyskEs stærke forsvarskæde, og i den anden ende af banen viste gæsterne fra Sønderjylland farligt præcist spil.

Derfor var stillingen også 14-14 ved pausen.

Men i anden halvleg kom hjemmeholdet stærkt tilbage. Godt hjulpet af stærke redninger fra manden på målstregen kunnne Aalborg Håndbold lige så stille slide sig fri af mållegen med SønderjyskE. Halvvejs inde i halvlegen var holdet således kommet foran med fire mål.

Det forspring holdt hjem, så Aalborg Håndbold nu ligger nummer fem i ligaen, lige akkurat over SønderjyskE på en femteplads.