Aalborg Håndbold skriver kontrakt med Arnor Atlason

Aalborg Håndbold har sikret sig underskriften på en tre-årig kontrakt med den islandske landsholdsspiller Arnor Atlason.

31-årige Atlason vender med kontrakten med Aalborg Håndbold dermed tilbage til Danmark, som han forlod i 2012. Inden da havde han spillet i seks sæsoner for FCK Håndbold og AG København. 

- Arnor Atlason kommer med stor erfaring og rutine og har netop den profil, vi har ønsket for at styrke holdet både spillemæssige og ledelsesmæssigt inde på banen. Han kommer med 13 sæsoner i stærke ligaer i bagagen og 164 A-landskampe for Island, som han har vundet både OL-sølv og EM-bronze med, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Atlason har diden han forlod sin islandske klub, Akureyri, i sommeren 2004 været vidt omkring. Han spillede to sæsoner i tyske Magdeburg, inden han kom til FCK Håndbold, hvor han var i fire sæsoner. Derefter spillede han i AG København i to sæsoner. Det blev til en enkelt sæson i tyske Flensburg-Handewitt inden han skiftede til St. Raphael, hvor han har været de seneste tre sæsoner.

- Aalborg Håndbold er en spændende klub med et stort potentiale med dygtige spillere og en fantastisk hjemmebane i Jutlander Bank Arena. Jeg glæder mig til at vende tilbage til den danske liga og være med til at spille om titler og medaljer til Aalborg Håndbold, siger Arnor Atlason.

Med Arnor Atlason har Aalborg Håndbold tre nye spillere på plads til de kommende sæson. I forvejen er der indgået aftaler med Patrick Wiesmach, der er topscorer i ligaen, og Tobias Ellebæk, der er nummer fem på topscorerlisten. 


Seneste nyt

fra Nordjylland