Aalborg Håndbold skuffede på Sjælland

Aalborg Håndbold led det fjerde nederlag på udebane i træk tirsdag aften mod Nordsjælland.

For fjerde gang i træk måtte Aalborg Håndbold indkassere et nederlag på udebane, denne gang mod Nordsjælland tirsdag aften med cifrene 28-30.

Og det er ikke hverdagskost for nordjyderne, der plejer at blande sig i toppen af håndboldligaen.

Men tirsdag gik det galt allerede fra kampens begyndelse. Her kom Aalborg Håndbold bagud med 3-0, før det endelig lykkedes nordjyderne at få bolden forbi Mike Jensen i Nordsjællands mål. De næste minutter lykkedes det dog nordjyderne at hente hjemmeholdets forspring, så der efter 15 minutter stod 5-5.

Men så gik Aalborg Håndbold igen i stå og haltede bagefter Nordsjælland helt frem til pausen. Takket være en fantastisk indsats i Nordsjællands mål af Mike Jensen, som havde en redningsprocent på 50 i første halvleg, var stillingen ved pausen 13-9 til hjemmeholdet.

Heller ikke efter en puster og en snak i omklædningsrummet havde Aalborg Håndbold det helt store spil at byde på. Kampen fortsatte stort set i samme spor. Så mens Nordsjælland bankede derudaf, gik Aalborg helt bag af dansen og kom bagud 13-21.

Først med 10 minutter tilbage af kampen begyndte Aalborg Håndbold på et hæderligt comeback i opgøret. Her lykkedes det nordjyderne at æde sig ind på sin modstander, og cirka et minut før dommeren fløjtede af, fik de reduceret Nordsjællands forspring til to mål.

Men tættere på sejr eller bare uafgjort kom Aalborg altså ikke tirsdag aften. Slutresultatet lød på 30-28 til Nordsjælland.

Aalborg Håndbold spiller kamp igen lørdag, denne gang mod KIF Kolding på hjemmebane i Jutlander Bank Arena.