Aalborg Håndbold slog tyske giganter - igen

Efter en forrygende indsats af hele holdet hev Aalborg Håndbold på udebane en 32-29 sejr i land over tyske mestre - til stor jubel for de mange hundrede Aalborg tilhængere på lægterne.

Det var sæsonens anden udgave af det internationale ”lokalopgør” i Champions League, som altså var et møde mellem de forsvarende danske og tyske mestre Flensburg-Handewitt – og for anden gang besejrede Aalborg Håndbold de forsvarende tyske mestre.

Åbningen på kampen blev en anelse nervøs. Angrebsmæssigt havde gæsterne fra Aalborg svært ved at finde en fast rytme i Flensburg, og efter godt 10 minutters spil var Aalborg Håndbold bagud 6-8. Der skulle en timeout til at vende spillet - og nordjyderne fik brudt hjemmeholdets rytme i angreb og fik fundet et fint offensivt flow. Og pludselig var 6-8 vendt til føring på 10-8.

- Holdet leverede en pragtpræstation, og vi viste for alvor, at vi kan spille med på allerøverste hylde – også på udebane - med aftenens fuld fortjente sejr. Selvom vi på papiret var på udebane, så føltes det dog til tider som at være hjemme i Jutlander Bank Arena. Foruden 300 tilhængere, der var på tur med Aalborg Håndbold eller fanklubben, så var der flere øvrige grupperinger på plads, der bakkede vores mandskab op, lyder det i en pressemeddelse fra Aalborg Håndbold.

Med sejren fastholder Aalborg Håndbold gruppens fjerdeplads og udbygger forspringet til nærmeste forfølgere. CL-turneringen går nu på vinterpause, og efter en flot international halvsæson, skal al fokus nu rettes mod de hjemlige turneringer inden jul.


Seneste nyt

fra Nordjylland