Aalborg Håndbold tabte i sidste sekund

En hård og ligeværdig kamp blev spillet onsdag aften mellem Aalborg Håndbold og Bjerringbro/Silkeborg. Det endte dog med et nederlag til aalborgenserne.

Det var en kamp med nerverne uden på tøjet, der blev spillet i Jutlander Bank Arena. Holdene skiftedes i begge halvlege til at kæmpe sig til færingen i længere perioder. Og det var det allersidste mål, der blev afgørende, da Bjerringbro/Silkeborg løb med sejren på 34-33.

Det er den nervepirrende stilling på 33-33 69 sekunder inden kampens afslutning, der får tilskuerne i Jutlander Bank Arena til at sidde på det yderste af stolene. Jacob Lassen lavede et mål for Bjerringbro/Silkeborg i sidste sekund af kampen. Så aalborgenserne måtte se sig slået med et mål da slutfløjtet lyder.

Aalborg Håndbold ligger lige nu på en andenplads i Herre Håndbold Ligaen. En sejr i denne kamp havde skubbet holdet op foran GOG i tabellen, men det blev det altså ikke til. Bjerringbro/Silkeborg rykker efter den nervepirrende sejr op på en fjerdeplads i tabellen.

Kampen i tal:

Aalborg Håndbold: Omar Magnusson 8, Sebastian Barthold 6, Andreas Jensen 4, Janus Smaráson 5, Mark Strandgaard 3, Magnus Saugstrup 2, Tobias Ellebøk 2, Jesper Pedersen 1, René Antonsen 1.

Bjerringbro-Silkeborg: Johan Hansen 6, Nikolaj Markussen 6, Nikolaj Nielsen 5, Mads Nielsen 5, Jesper Nøddesbo 4, August Jacob Lassen 3, Pedersen 2, Sebastian Skube 2, Michael Knudsen 1.

Bjerringbro/Silkeborgs Nikolaj Markussen mod Aalborg Håndbolds Jesper Meinby i kampen mellem Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg 13. februar 2019.