Aalborg Håndbold tog vigtig sejr i tæt opgør

Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Håndboldligaens nummer fem, TTH Holstebro, blev lørdag eftermiddag besejret med cifrene 31-27.

Aalborg Håndbold har skabt sig et solidt fort i Jutlander Bank Arena - og lørdag eftermiddag lykkedes det holdet at tage endnu en vigtig skalp i håndboldligaen.

Læs også Suveræne Aalborg Håndbold fortsætter sejrsstimen

Denne gang var det TTH Holstebro, der blev besejret på hjemmebane efter et tæt opgør. Et hold, Aalborg Håndbold tidligere har haft store vanskeligheder med at besejre.

Holdene fulgtes ellers pænt ad i starten af kampen, og først ved stillingen 9-9 begyndte Aalborg Håndbold lige så stille at trække fra. Især fem scoringer og flere assists fra Omar Ingi Magnussen var med til at skubbe holdets målscore i den rigtige retning, så hjemmeholdet kunne gå til pausen foran 16-13.

Anden halvleg begyndte med en stærk indsats fra TTH Holstebro, som virkede opsat på at komme tilbage i kampen. To hurtige scoringer var tæt på at lukke gabet op til hjemmeholdet.

Men takket være en stærk målmandsindsats fra Säverås kunne Aalborg Håndbold igen begynde at trække fra.

Til sidst i kampen fik Aalborg udbygget føringen til fire mål, 23-19. Men gæsterne lagde sig ikke bare sådan ned - i stedet bed de fra sig og kom tilbage på 25-24, inden Aalborg satte slutspurten ind.

Kampen sluttede 31-27, og med sejren holder Aalborg Håndbold trit med nummer et og to i ligaen, Bjerringbro-Silkeborg og GOG.

Forsiden lige nu