Aalborg Håndbold vinder snævert mod vestjyder

Nordjyderne er fortsat ubesejrede i herrehåndboldligaen efter seks kampe. Fredag aften gik det ud over Lemvig.

Aalborg Håndbold tog fredag aften sæsonens femte sejr ud af seks mulige. Det skete på hjemmebanen i Gigantium, hvor Lemvig blev slået med cifrene 28-27.

Dermed er Aalborg Håndbold fortsat ubesejrede i denne sæson med fem sejre og en enkelt uafgjort.

Kampen blev dog mere tæt, end man forinden kunne have forventet mod holdet fra det vestjyske.

I første halvleg kom hjemmeholdet ellers ganske planmæssigt foran fra kampens begyndelse, og man fik også af flere omgange slået et hul på både tre og fire mål. Alligevel måtte aalborgenserne nøjes med en pauseføring på 15-14.

I anden halvleg formåede Aalborg Håndbold aldrig for alvor at distancere dagens modstandere, og kampen balancerede derfor de sidste 30 minutter omkring et uafgjort resultat. En scoring med 30 sekunder tilbage af opgøret fra Henrik Møllgaard sikrede dog nordjyderne sejren og et resultat på 28-27.

Dermed indtager Aalborg Håndbold fortsat rækkens dukseplads med 11 point og to point ned til Bjerringbro Silkeborg, der sidder på anden pladsen.