Aalborg Håndbold viser tænder efter trænerfyring

Træner Jesper Jensen blev fyret i ugen, der gik. I stedet for stod Stefan Madsen i spidsen for et hold, der igen viste spilleglæde og kampånd.

Godt nok var Aalborg Håndbold allerede ude af EHF Cup'en allerede inden dagens kamp mod SC Magdeburg fra Tyskland, men spillerne havde alligevel noget at bevise.

For det har været sløjt med det agressive spil på banen og viljen har i perioder set ud til at være forduftet. Derfor havde den nye cheftræner, Stefan Madsen, alt at vinde foran et sejrshungrende hjemmebanepublikum i Gigantium.

Han blev belønnet af truppen, der hev noget af det spil frem, som har givet succes tidligere, og ved pausen var nordjyderne foran med 15-11.

I anden halvleg viste Søren Westphal fra start gode takter og gik forrest med flere store redninger. Sidst i halvleg kom tyskerne igen, mens nordjyderne mistede kadence. Føringen kom ned på et enkelt mål halvvejs i halvlegen, og ni minutter før tid var der udlignet.

Søren Westphal trådte i karakter igen med en redning af straffekast kort før tid, inden Sander Sagosen scorede vindemålet til 26-25.

Målscorere for Aalborg Håndbold: Morten Slundt 7, Håvard Tvedten 4, Sander Sagosen 4, Christian Jensen 3, Chris Jørgensen 2, René Antonsen 2, Buster Juul 2 (1), Emil Berggren 1 og Christian Bang 1.

Målscorere for SC Magdeburg: Robert Weber 7 (4), Michael Damgaard 4, Andreas Rojewski 3, Matthias Musche 3, Jens Schöngarth 3, Michael Hass 2, Marko Bezjak 2 og Zeljko Musa 1.

Udvisninger: Aalborg Håndbold: 4 x 2 min. SC Magdeburg: 3 x 2 min.

Dommere: Jan Erik Leandersson og Mikael Lindroos, Finland.

Tilskuere: 3.741.