Aalborg Håndbold forlænger med hovedsponsor

Aalborg Håndbold og Jutlander Bank har forlænget den eksisterende hovedsponsor-aftale med yderligere et år, så den nu gælder frem til 30. juni 2017.

- Vi har et fortrinligt samarbejde med Jutlander Bank, der er en meget aktiv og engageret samarbejdspartner for os, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. Vi har en meget tæt dialog i hverdagen, og begge parter ser fortsat store muligheder i samarbejdet de kommende år. Vi glæder naturligvis over forlængelsen og ser frem til at udbygge samarbejdet yderligere.

Bankdirektør Per Sønderup og bankdirektør Poul Damgaard, Jutlander Bank, siger om forlængelsen af samarbejdet med Aalborg Håndbold.

- Vores samarbejde med Aalborg Håndbold begyndte for et års tid siden, og vi har været meget glade for samarbejdet. Med et tilskuergennemsnit på 3.600 til hver kamp er Aalborg Håndbold en både sportslig og folkelig succes. Det vil vi gerne være en del af også i de kommende år, og derfor forlænger vi allerede nu vores hovedsponsorat så det løber helt frem til 30. juni 2017, siger bankdiretør Poul Damgaard fra Jutlander Bank.