Aalborg Håndbold i første store test

Aalborg Håndbold startede sæsonen med en sejr over BSV i Super Cup'en. Nu kommer Skjern på besøg i Gigantium. Foto: Malte Abildgaard Christensen (arkiv)

Sæsondebuten i Håndboldligaen bød på en smal sejr over nyoprykkede Skive. Nu gæster Skjern Håndbold Gigantium.

Aalborg Håndbold er kommet resultatmæssigt fornuftigt fra land i denne sæson. Først slog Aalborgenserne Bjerringbro-Silkeborg i Super Cuppen og tog dermed årets første titel.

Dernæst spillede holdet sig videre i pokalturneringen med sejr på 26-21 over Team Tvis Holstebro, og endelig blev det tid til sæsonpremieren i ligaen. Det var mod nyoprykkede Skive, som slap fra Gigantium med et nederlag på bare to mål 23-25.

Nu venter så den første store test i ligaen for Aalborg Håndbold. Lørdag eftermiddag gæster Skjern Håndbold og den tidligere Aalborgspiller Henrik Møllgaard Gigantium. Skjern må formodes at blive et af de hold, der skal kæmpe med om topplaceringer, og derfor skal Aalborg Håndbold vise hjemmebanestyrke, og dagens kamp kan give svar på, hvor holdet står i bestræbelserne på at ende i toppen.

Lørdag aften kan du se højdepunkter og reaktioner fra kampen, når vi sender Sportsministeriet - LIVE på TV2/Nord. I studiet er der besøg fra Aalborg DH's cheftræner, Allan Heine, og tidligere cheftræner for Team Vesthimmerland, Kristian Pedersen, som vil give deres vurderinger af Aalborg Håndbolds styrke i denne sæson.

Også Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen, vil være med i debatten.

Det er fra klokken 19.45 i Sportsministeriet - LIVE på TV2/Nord.

Flere nyheder fra TV2 Nord