Aalborg Håndbold klar til håndboldbrag

Foto: Michael Schmidt Thomsen (Arkiv)

Over 3.000 har allerede sikret sig billet til Super Cup i Gigantium, hvor Aalborg Håndbold møder Bjerringbro-Silkeborg.

Både Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold går efter at kapre sæsonens første titel, når de to hold mødes i Gigantium Arena i Aalborg på tirsdag foran flere end 3.000 tilskuere.

Super Cup markerer åbningen af sæsonen og er samtidig den ene af tre titler, der spilles om i sæsonens løb. Kampen arrangeres af Divisionsforeningen Håndbold i samarbejde med de to deltagende klubber, og de melder om stor tilskuer-interesse for kampen, så der er udsigt til et regulært brag af en åbning mellem to hold stærke mandskaber, hvor der er mulighed for at se nye profiler på begge hold.

- Vi vil gøre alt for, at den pokal skal placeres i Aalborg, siger cheftræner i Aalborg Håndbold, Nikolaj Jacobsen.

- Vi vil godt fra start og bruge Super Cuppen til at give kamp-formen den sidste fin-pudsning. Jeg tror, det bliver et brag af en kamp mellem to hold, der kender hinanden rigtigt godt, og vi får en kamp med spil i højt tempo, fortsætter han.

Cheftræner Carsten Albrektsen fortæller, at Bjerringbro-Silkeborg også går efter sejren:

- Vi er fysisk i topform, men spillemæssigt er vi en uge til to efter det optimale på grund af spilleres OL-deltagelse og skader, vi har slæbt med fra sidste sæson. Det ændrer ikke ved målsætningen om at vinde Super Cuppen, siger Carsten Albrektsen, der ser frem til at møde sin mange-årige assistenttræner Nikolaj Jacobsen på tirsdag.

Flere nyheder fra TV2 Nord