Aalborg Håndbold med økonomisk overskud

For femte gang ud af fem mulige præsenterer Aalborg Håndbold overskud på selskabets drift. Resultatet af sæsonen 2014-2015 viser et overskud på knap 49.000 kroner før skat.

Aalborg Håndbold gør det ikke kun godt på banen. Klubben og ikke mindst selskabet bag præsterer endnu engang overskud.

- Vi er stolte af, at vi igen kan præstere et overskud samtidig med, at vi fortsat er med helt fremme på den sportslige scene, både nationalt og internationalt, siger Eigild B. Christensen, bestyrelsesformand i Aalborg Håndbold i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Vi spillede igen med om medaljerne i den hjemlige liga, selv om det desværre kun blev til en fjerdeplads. Til gengæld nåede vi for andet år i træk blandt de 16 bedste hold i Champions League og blev slået ud af FC Barcelona. Ligeledes var vi igen kraftigt medie eksponeret med ikke færre end 21 tv-kampe med flere end tre millioner seere.

Aalborg Håndbold har klare målsætninger for den kommende tid.

- Vores sportslige målsætninger for sæsonen 2015-2016 er fortsat at spille med om DM-medaljerne til foråret, kvalificere os til Final4 i pokalturneringen og at spille os i gruppespillet i EHF Cuppen, der finder sted i februar og marts. Desuden forventer vi igen et positivt økonomisk resultat, siger Eigild B. Christensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland