Aalborg Håndbold tjener penge

Mens Aalborg DH for cirka en måned siden blev begæret konkurs har de mandlige kolleger for tredje sæson i træk overskud.

Aalborg Håndbold kan for tredje gang i træk - ud af tre mulige - præsentere et overskud. Sæsonen 2012-2013 sluttede med stor sportslig succes, da den unge klub tog DM-guldet med til Aalborg. Og klubben har altså også haft økonomisk succes i den forgangne sæson.

Bundlinjen på det aktuelle regnskab lyder på et overskud på 121.000 kroner før skat. I forrige sæson havde klubben et overskud på 84.700 kroner mens den i sit første halve år havde et positivt resultat på 656.000 kroner.

- Vores strategi er at fastholde positionen i toppen af dansk herrehåndbold samtidig med en sund økonomi. Vi får stor opbakning fra flere end 225 samarbejdspartnere i det nordjyske erhvervsliv, og vores gennemsnitlige tilskuertal til hjemmekampene i Gigantium er på 3200. Desuden bliver vores kampe set af op til tre millioner tv-seere per sæson, og med minimum 10 kampe i Champions League i denne sæson bliver seertallet endnu højere, siger bestyrelsesformand Eigil B. Christensen, der samtidig understreger, at man igen forventer at spille med om medaljer i foråret samtidig med at klubben opholder en sund økonomi.


Seneste nyt

fra Nordjylland