Aalborg Havn opruster

Aalborg Havn hyrer specialist i fiskeriforvaltning og kystsamfundsudvikling og sætter dermed fokus på havnens erhvervsudvikling.

Som forretningsudvikler skal Aalborg Havns nye man Jesper Raakjær, arbejde tæt sammen med Aalborg Kommunes erhvervsafdeling, BusinessAalborg, med det formål at skærpe indsatsen i forhold til investeringsfremme og tiltrækning af nye virksomheder fra udlandet til Aalborg Havn og Aalborg Kommune.

54-årige Jesper Raakjær er professor og specialist i fiskeriforvaltning og kystsamfundudvikling, og han tiltræder  i den nyoprettede stilling som forretningsudvikler. Her skal han være med til at drive og facilitere Aalborg Havns koncernstrategi om at være stærk på logistik og samarbejde:

- Vi har store forventninger til den nye funktion, som internt skal bidrage til en styrkelse af vores organisation og strategi, og eksternt holde et skarpt fokus på erhvervsudvikling, heriblandt tiltrækning af nye virksomheder og målrettet arbejde med tilskudsmuligheder, siger adm. direktør i Aalborg Havn A/S Claus Holstein. 

Aalborg Havn har hentet Jesper Raakjær fra Aalborg Universitet. Han tiltræder som forretningsudvikler i Aalborg Havn A/S den 1. april 2016.


Seneste nyt

fra Nordjylland