Aalborg Kommune vil ikke betale for lydisolering

 Aalborg Kommune vil ikke betale for lydisolering

Real Dania vil betale for en renovering af det nye forsamlingshus i Nørholm, hvis Aalborg Kommune og betaler. Men det vil kommunen ikke.

Naboer til det nye forsamlingshus i Nørholm har klaget over støj. Derfor skal Aalborg kommunes teknikudvalg nu diskutere et forbud mod afspilning af musik i fælleshuset.

Bestyrelsesformand for forsamlingshuset er klar over, at støjgrænserne bliver overskredet, når der bliver afholdt bryllup eller andre fester i huset. Derfor er han også glad for, at Real Dania i dag har besluttet at betale halvdelen af en total lydisolering af forsamlingshuset fra 2004. Det eneste modkrav er, at Aalborg Kommune betaler den anden halvdel af de 500.000 kroner, regningen bliver på. Men det vil Tekniskrådmand i Aalborg Kommune, Mariann Nørgaard ikke være med til.

- Det er meget prisværdigt, at Real Dania vil betale, men jeg kan ikke se, at det er kommunens skatteborgere, der skal betale for en renovering af huset, siger hun til TV2 Nord.

Det er Henrik Wulff ked af. Det kan nemlig betyde, at Nørholm Forsamlingshus må dreje nøglen om.

- Konsekvensen af et forbud bliver, at vi i bestyrelsen indkalder til en ekstraordinær generalforsamling, hvor vi går af. Og jeg tvivler på, at der er nogen der har lyst til at tage over, siger han til TV2 Nord.


Seneste nyt

fra Nordjylland