Aalborg led knebent nederlag mod storhold

Sæsonens første træningskamp mod tyske Kiel endte med et nederlag på 24-26.

Aalborg Håndbold spillede onsdag aften første træningskamp forud for den nye sæson. Det var også første kamp i Gigantium, der for seks uger siden blev raseret af en voldsom brand.

Næsten 4.000 tilskuere var mødt op for at se kombinationen af de danske mestre, det tyske storhold og et repareret Gigantium, og selvom det blot var en træningskamp, fik de fremmødte god underholdning og flot håndbold.

De to hold fulgtes tæt ad, og Aalborg var faktisk foran ved pausen. Men mod slutningen af anden halvleg trak favoritterne fra Kiel det længste strå og endte med at hive en sejr på 26-24.   

Kiel er også en af modstanderne, når Aalborg Håndbold træder ind i dette års Champions League, hvor det nordjyske mandskab er havnet i en sprængfarlig pulje med flere af verdens bedste håndboldhold. Alligevel er Aalborg Håndbold optimistiske i forhold til deres chancer for at klare sig videre fra puljen.

-Vi skal op på den store klinge for at gå videre, men vi går efter det. Vi ved, at det kræver nogle sejre over for eksempel Celje og Brest, og så skal vi også lave en overraskelse i ny og næ, men det tror vi også på, vi kan. Vi har kvalificeret os til at være med i Champions League, og det er fordi, vi har niveauet, siger direktør i Aalborg Håndbold Jan Larsen.

Aalborg Håndbold spiller den 16. september første gruppespilskamp på udebane mod SG Flensburg-Handewitt


Seneste nyt

fra Nordjylland