Aalborg Lufthavn hitter på nettet

500.000 mennesker og den amerikanske hjemmeside The Huffington Post har taget Aalborg Lufthavns kysse-skilt til sig.

Aalborg Lufthavns humoristiske og imødekommende måde at vise den såkaldte drop-off zone på med ordlyden "Kiss and goodbye - No kisses above 3 min." har vakt mange smil på passagerer og forbipasserende. Men nok aldrig så mange som det har været tilfældet her i starten af juli.

En bruger på hjemmesiden Reddit.com lagde nemlig billedet af det sjove skilt ud, og siden er opmærksomheden omkring skiltet og Aalborg Lufthavn bare vokset og vokset.

Lufthavnen har blandt andet fået en henvendelse fra The Huffington Post, der er USA's største netavis, som ville vide mere om baggrunden for det sjove skilt. Og den har direktør for Aalborg lufthavn Søren Svendsen også fortalt det danske netmedie Check-in.dk om.

- Det hele startede for fem år siden, da vi skulle finde et navn til vores zone for afsætning af passagerer. Vi ønskede at bruge et mere venligt og imødekommende udtryk end de sædvanlige med "drop off" og "afsætning af passagerer". Vi besluttede os dengang for "Kiss and goodbye, siger direktøren til Check-in.dk.

Afsætningsområdet blev dog oftere og oftere brugt til længere parkeringer, så skiltet måtte have en tilføjelse.

- Vi besluttede os atter for et mere imødekommende budskab og valgte 'no kisses above 3 minutes'. Og nu er skiltet blevet meget populært og fotograferes adskillige gange hver dag af rejsende fra hele verden, siger Søren Svendsen til Check-in.dk.


Seneste nyt

fra Nordjylland