Tag dén, København: Aalborg Lufthavn kåret til Danmarks bedste lufthavn

20 priser blev uddelt ved dette års Danish Travel Awards. Aalborg Lufthavn løb med den nok fornemmeste pris.

Rent størrelsesmæssigt er den Københavns Lufthavn betydeligt underlegen, men 'lillebror' vandt alligevel over 'storebror', da Danmarks Bedste Lufthavn skulle kåres onsdag aften. 

Aalborg Lufthavn blev nemlig belønnet med den flotte pris ved den årlige Danish Travel Awards, der i år blev afholdt i Cirkusbygningen i København. 

- Det er jo kunderne, der har valgt os, så det er vi rigtig stolte over. Og det er skønt at vide, at de er begejstrede for de tiltag, vi har valgt at satse på, som gratis parkering og at det er nemt at komme gennem lufthavnen, siger Søren Svendsen – der forventer, at man i Aalborg Lufthavn fortsætter med den populære mulighed for gratis parkering.

- Vi har jo kunder fra hele Jylland, der kører herop, fordi de kan parkere gratis. Andre steder betaler folk jo det samme for at parkere, som de har givet for deres flybillet, siger lufthavnsdirektøren.

'Juryen' bestod af 2.600 medlemmer af det udvidede Danmarkspanel hos det danske analyseinstitut Epinion, som alle havde vurderet kvaliteten af de enkelte lufthavne.

Her lagde de især vægt på lufthavnenes ruter, restauranter, butikker, lounger, parkering og tilgængelighed.

Skulderklap til medarbejderne

Søren Svendsen mener bestemt, at prisen som Danmarks Bedste Lufthavn vil betyde meget på både de interne linjer og udadtil.

- Det er et kanon skulderklap til alle medarbejdere. Og så giver det os en masse opmærksomhed, som blandt andet betyder, at vi også er kommet i dialog med luftfartsselskaber, vi ikke har talt med tidligere, siger direktøren.

Udover prisen som Danmark Bedste Lufthavn blev der også uddelt priser til to andre virksomheder, der har forbindelser til Nordjylland.

Bedste Passagerrederi blev Color Line. Prisen som Bedste Rejsearrangør gik til Nilles Rejser.

 
 
Foto: Aalborg Lufthavn, Facebook

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland