Aalborg lufthavn: Mød op i bedre tid!

Udvidelserne i Aalborg Lufthavn, senest med åbningen af en fast rute til Amsterdam, sætter nye og skærpede krav til passagererne, der rejser fra den nordjyske lufthavn.  

- Tidligere er vores passagerer kommet i sidste øjeblik, da vi var en lille lufthavn, og man kunne komme hurtigt igennem. Men med de mange nye ruter, og udvidelserne i lufthavnen, så må passagererne forvente, at det tager lidt længere tid at komme ud til flyet. Derfor ville det være rart, hvis de ville komme herud lidt før de plejer, siger kommunikationschef fra Aalborg Lufthavn Rikke Mølgaard til TV 2 Nord.
 
Mandagens første fly til netop Amsterdam blev i øvrigt 25 minutter forsinket. Men det er ikke noget de rejsende i Aalborg lufthavn skal forvente sker ofte.
 
- Det er selvfølgelig beklageligt, at vi blev forsinket i morges. Men der har været et par små børnesygdomme med den nye afgang, sådan vil det nok altid være, siger Rikke Mølgaard.
 
I lufthavnen har man allerede taget yderligere initiativ til at imødekomme eventuelle problemer de mange nye rejsende måtte kunne medføre. 
 
- Fra midten af denne uge udvider vi med en ekstra sluse i vores sikkerhedstjek. Det skulle gerne gøre, at vi undgår flaskehalse. Det er ekstremt vigtigt for os, at vi i Aalborg lufthavn giver vores kunder en god oplevelse, sådan at de vælger os en anden gang, slutter Rikke Mølgaard.


Seneste nyt

fra Nordjylland