Aalborg millionær: Lotto-millioner gjorde mig tavs

Jeg blev fuldstændig stum, fortæller lørdagens Lotto-vinder. Manden er fra Aalborg og reagerede med tavshed på nyheden om de 10 millioner kroner.

Tavshed. Ikke et ord. Sådan reagerede en ålborgenser, da han i mandags fandt ud af, at hele 1. præmiepuljen i Lotto var hans. Alle 10 dejlige millioner kroner. Men turen til den nyhed var lang.

- Jeg kom ned til forhandleren for at få tjekket min kvittering. Jeg anede ikke, at der var gevinst på, så jeg blev helt paf, da hun sagde, at det var der, siger vinderen til Danske Spil.

Danske Spils forhandlere kan ikke se præmiestørrelsen. Kun at gevinsten er over 10.000 kroner. Derfor måtte ekspedienten i Kiosk 74 i Aalborg også vinder stå hen i det uvisse.

- Ekspedienten sagde bare, at jeg skulle en tur i banken. Men jeg anede jo ikke, hvad jeg skulle forvente mig, fortæller ålborgenseren.

- Der stod nogle fyre ved spillemaskinerne, som tilbød at hjælpe. De slog vindertallene op på tekst-tv, og så siger den ene: "For f.... du har de syv rigtige", fortsætter vinderen.

Vinderen skyndte sig derefter i banken, stadig uden at kende beløbets størrelse.

- Jeg tænkte vel halvanden million eller sådan noget. Jeg anede det ikke. Og jeg tænkte vist heller ikke rigtig. Jeg var bare så bange for, at kvitteringen skulle blive væk, forklarer vinderen.

Først da bankrådgiveren ringer til Danske Spil op, går det op for han, hvor mange penge der er tale om. Han var netop blev millionær, endda tidobbelt millionær.

- Jeg blev fuldstændig stum. Jeg anede ikke, hvad jeg skulle sige. Det er jo rigtig mange penge, fortæller han.

Bankrådgiveren var hurtigt på pletten med en tiltrængt kop kaffe.

- Jeg fik en stærk kop kaffe at styrke mig på. Det gav mig talegaverne tilbage, griner vinderen.

Millionerne har han endnu ikke lagt planer for, men en ny bil og et sommerhus står højt på ønskesedlen.

Manden ønsker at være anonym.


Seneste nyt

fra Nordjylland