Aalborg Opera Festival for sjette gang

For sjette år i træk afvikles Aalborg Opera Festival, og det sker med tre meget forskellige operaer i Aalborg Kongres og Kultur Center. Til operaerne er der danske overtekster.

Sjette gang
For sjette år i træk støtter Aalborg Kongres & Kultur Center stærkt op om den efterhånden traditionsrige Aalborg Opera Festival, som giver byen profil i både Danmark og Skandinavien, som et godt oplevelsesfelt inden for opera og operette.

Faust
Den Jyske Opera præsenterer den lørdag den 15. marts Gounods skelsættende opera Faust med Elisabeth Linton som iscenesætter.
Svenske Tobias Ringborg styrer dirigentstokken og har gjort sig bemærket på den svenske hovedscene Kungliga Operan I Stockholm.

Eugen Onegin
Dagen efter, søndag den 16. marts gæster Prag Kammeropera for første gang Aalborg med Tajjkovskijs Eugen Onegin.
Kammeroperaen ledes af mesterinstruktøren Martin Otava.

Madame Butterfly
Som en flot afslutning på operaserien i Aalborg Kongres & Kultur Center byder vi lørdag den 29. marts på et glædeligt og elsket gensyn med Puccinis grufulde kærlighedshistorie om den amerikanske løjtnant og geishaen Madame Butterfly.
Her er det Kiev Statsopera, der mange gange tidligere har høstet stor succes i Aalborg, som opfører operaen Madame Butterfly.

Danske overtekster
Alle tre operaer opføres i Aalborghallen og man kan roligt gå ind og se operaen uden det store forhåndskendskab, da der til alle tre er danske overtekster.

Gratis til foredrag
Skulle man imidlertid have lyst til at få større indsigt i operaen og de gæstende operakompagnier, så er der til Faust og Eugen Onegin, stadig mulighed for at få gratis billetter til de meget interessante foredrag, som lektor ved Aalborg Universitet, Rolf Ruggaard, giver på spilleaftenen kl. 19.
Billetter skal afhentes i Aalborg Kongres & Kultur Centers billetkontor.
Der er dog et meget begrænset antal tilbage af de 400 pladser til hvert foredrag.


Seneste nyt

fra Nordjylland