Aalborg Pirates fanklub: Drop volden – og giv en krammer

Fanklubben Pirates Support frygter, sporten får et dårligt ry efter søndagens voldsepisode. Her blev en vagt slået ned og måtte på skadestuen.

Tre personer blev anholdt og en vagt måtte en tur forbi skadestuen, da der søndag opstod tumult mellem tilskuere og vagter efter semifinalekampen mellem Aalborg Pirates og Esbjerg Energy i Gigantium.

Selv om ingen af de tre anholdte er en del af den officielle fanklub for Aalborg Pirates, frygter klubbens ledelse for sportens og deres eget ry.

quote Vi kan kun opfordre til, man ikke gør det – og at man giver en krammer bagefter og siger tak for kampen.

Thomas Nielsen, formand, Pirates Support

- Jeg synes, det er usportsligt, for vi er en masse hockeytosser, der tager herud for at støtte vores hold og nyde stemningen. Og så er det træls, at nogle ødelægger det for os, for denne en episode bliver ikke glemt, fortæller en ærgerlig Steffen Andersen, der er næstformand i Aalborgs fanklub Pirates Support.

Kram hinanden i stedet for at slå

Formanden i fanklubben bakker op omkring dén frygt.

- Rygtet om, at ishockey er en voldsom sport, blusser op igen efter sådan en episode. Vi kan kun opfordre til, man ikke gør det – og at man giver en krammer bagefter og siger tak for kampen, siger Thomas Nielsen, der er formand for Pirates Support.

Ledelsen i Aalborg Pirates har ikke ønsket at stille op til interview, men fortæller, at de ser sagen som et enkeltstående tilfælde, og at det ikke giver dem anledning til at ændre sikkerhedsprocedurerne.


Seneste nyt

fra Nordjylland