Aalborg Pirates får måske NHL-hjælp i hele sæsonen

Hele NHL-sæsonen er i fare for at blive afblæst, og Colin Greening kan måske blive i Aalborg sæsonen ud.

Aalborg Pirates kan måske få glæde af den canadiske NHL-spiller Colin Greening i resten af sæsonen i AL-Bank Ligaen.

NHL-sæsonen er fortsat ikke kommet i gang på grund af en konflikt mellem klubber og spillere. Findes der ikke en løsning inden for to uger, så er hele sæsonen i den nordamerikanske ishockeyliga i fare for at blive aflyst.

- Jeg kunne sagtes forestille mig, at Colin Greening spillede hele sæsonen for os, siger Aalborg-direktør Frederik Åkesson.

- Med de informationer, jeg har - blandt andet fra vores samarbejdsparterne i Nordamerika - så er der ikke mange, der tror på, at NHL kommer i gang. De næste 14 dage er ret kritiske.

Konflikten bliver sandsynligvis sværere at løse dag for dag, da det ikke kun er fordelingen af omsætningen for den resterende del af NHL-sæsonen, der skal forhandles på plads. Regningen for tre måneders lockout har også en pris.

- Man skal se på de tre måneder, hvor ligaen har været død. Jeg tror ikke, at spillerne frivilligt afgiver tre måneders løn.

- Klubejerne vil måske sige, at I ikke har lavet arbejde for os, så I kan ikke få løn. Så der er også en tvist dér, der skal løses, og det er ikke lige til, vurderer Frederik Åkesson.

Colin Greening kom til Aalborg Pirates i starten af november fra Ottawa Senators på en kontrakt, som canadieren kan bryde, hvis lockouten i Nordamerika bliver ophævet.

Greening har foreløbig været en kæmpe succes for nordjyderne. Canadieren er delt topscorer i AL-Bank Ligaen med 13 mål for Aalborg Pirates.

Det gælder også White Hawks' Zack Smith, der kan blive sæsonen ud i tilfælde af strejke.


Seneste nyt

fra Nordjylland