Aalborg Pirates har fundet erstatning for klassekeeper

Det var en af de store profiler Aalborg Pirates i sidste uge sagde farvel til, da målmanden Ronan Quemener forlod dem. Nu er erstatningen fundet.

- Det gjorde ondt på os, at sige farvel til Ronan. En erstatning for ham virkede som en meget svær opgave, udtaler sportschef i Aalborg Pirates om afskeden med profilen Ronan Quemener, der sidste sæson stod med en redningsprocent på hele 91,8 procent. Men nu er erstatningen fundet. Og i stedet for at have en af Metalligaens bedste keepere - så har de nu fået den bedste. 

- At vi nu kan præsenterer den bedste målmand for sidste sæson i Metal Ligaen, er ganske enkelt et scoop, udtaler sportschef Ronny Larsen. 

Det er Odense Bulldogs målmand Tadeas Galansky, der er ny mand i Pirates-truppen. Sidste sæson overgik han Ronan Quemenr, da han stod med imponerende 92,4 procent i grundspillet. 

 - Vi kender allerede Tadeas Galansky, og han kender os som klub gennem ligaen. Vi følte begge, at det var et perfekt match at få Tadeas til Aalborg, udtaler cheftræner Brandon Reid.

Sidste sæson endte Tadeas Galansky med Mettalligaens højeste rednigsprocent, og året før var han med til at hive pokaltitlen hjem til Odense Bulldogs. 


Seneste nyt

fra Nordjylland