Aalborg Pirates har overskud for tredje år i træk

Foto: Henning Bagger

Aalborg Pirates kommer igen igennem sæsonen med et plus på bundlinjen.

For tredje år i træk har Aalborg Pirates sorte tal på bundlinjen. Det fortæller klubben fredag i en pressemeddelelse.

Selv om det nordjyske ishockeymandskab både vandt pokaltitlen og mesterskabet i år, så blev overskuddet dog kun på knap 70.000 kroner, mens selskabets egenkapital er på 2.884.000 kroner.

- Økonomisk ville vi gerne have haft mere ud af anstrengelserne set over hele sæsonen. Vi kæmpede sæsonen igennem med at holde økonomien i balance samtidig med, at vi gerne ville investere i holdet. Det var en svær balancegang, og vi havde undervejs et uventet dyk på samarbejdspartnere, og til sidst i sæsonen fik vi ikke udnyttet indtægtsmulighederne optimalt, da kampene kom som haglbyger og afvikling og planlægning tog megen tid fra personalet. Ydermere betød den uventede DM-titel også, at de løbende lavt betalte spillere skulle honoreres med bonusser for deres flotte guld indsats. Vi kunne til sidst konstatere at der fulgte mange omkostninger og anstrengelser med succesen, lyder det.

Nu skal der derfor mere fokus på at tjene penge på den sportslige succes, fortætter klubbens ledelse videre i pressemeddelelsen.

Forsiden lige nu