Aalborg Pirates må ud i syvende semifinale

Søndagens opgør mellem Aalborg Pirates og Esbjerg Energy faldt ud til Esbjergs fordel, så nu skal de to hold nu ud i en syvende og sidste semifinale.

Der kom ingen finalebillet med hjem fra Esbjerg til Aalborg Pirates i søndagens semifinaleopgør mellem Aalborg Pirates og Esbjerg Energy.

Esbjerg bragte sig allerede foran efter få minutter. Esbjergs Esben Nielsen blev noteret for målet, men der var reelt nærmere tale om et selvmål af Aalborg-målmanden Tadeas Galansky.

Selv om Aalborg Pirates efterfølgende kom på tavlen med en scoring af Clay Anderson i starten af 2. periode, blev der ikke mere at juble over for hverken spillere eller de nordjyske fans, der havde taget den lange tur til Esbjerg.

Esbjergs Brock Nixon spolerede finale-drømmene netop som 2. periode løb ud med en scoring til 2-1.

Der blev ikke scoret flere mål i 3. periode, og dermed endte kampen altså 2-1 til hjemmeholdet fra Esbjerg.

Nu har både Aalborg Pirates og Esbjerg Energy mulighed for at spille sig i finalen, når de to hold mødes igen på tirsdag i den syvende semifinalekamp, der spilles i Aalborg.