Aalborg Pirates opruster: Canadisk kaptajn i truppen

Aalborg Pirates har skrevet kontrakt med den 26-årige canadier Oliver Hinse, der er kaptajn på Canadas Universitets-landshold.

Der er fart på kontraktskriverierne hos Aalborg Pirates, der er i fuld gang med oprustningen til næste sæson i Metalligaen i ishockey. 

Onsdag og lørdag i sidste uge kunne Aalborg Pirates offentliggøre kontrakter med en amerikaner og en canadier. Og nu tilføjer de så endnu et canadisk navn til holdkortet. 

Læs også Aalborg Pirates henter amerikansk spiller

Pirates har skrevet kontrakt med canadiske Oliver Hinse. Han er 26-år gammel, og han er lige blevet færdig med sit femte år på Concordia University, der holder til i den Nordamerikanske universitetsliga. 

- Olivier er en stor spiller med good speed og spiller fysisk hårdt hockey. Han har været en leder på de hold, som han har spillet for. Han er den type spiller, som vi manglede i slutspillet sidste sæson, udtaler cheftræner Brandon Reid.

I 2017 var Oliver Hinse anfører på det canadiske universitetslandshold til Universiade, der er universitetsudgaven af de olympiske lege. Her var hans viceanfører Martin Lefebvre, som Aalborg Pirates offentligjorde i lørdags, at de også har skrevet kontrakt med. 

- Olivier har en god fysik, der vil komme os til gode, når vi spiller mod hold, der gerne vil bruge deres fysik. Vi havde problemer sidste sæson mod hold der spillede fysisk mod os - med Olivier har vi selv fået noget fysik ind, slutter sportschef Ronny Larsen.

Læs også 25-årig canadisk back til Aalborg Pirates

Flere nyheder fra TV2 Nord