Aalborg Pirates sikrer sig plads i Final4 efter sejr

Aalborg Pirates slog tirsdag aften Herning Blue Fox 4-1.

Aalborg Pirates har tirsdag aften endegyldigt sikret sig en plads i slutspillet Final4 i Metal Ligaen, efter de slog Herning Blue Fox 4-1 på hjemmebane.

Det er de fire bedst placerede hold efter 16 spillerunder i Metal Ligaen, der får adgang til Final4, men selvom Aalborg Pirates kun har spillet 13 kampe, har det nordjyske hold nu så stort et forspring, at de ikke kan blive skubbet ud af top-4.

Kampens første mål blev scoret fire minutter inde i anden periode af den svenske spiller Thom Flodqvist, der netop er kommet til klubben. Tre minutter senere udlignede Blue Fox' Cameron Brace.

Med to minutter tilbage af anden periode tog Pirates igen føringen, da Mikkel Højbjerg kunne gøre det til 2-1.

13 minutter inde i tredje periode blev den føring udbygget til 3-1 af Thomas Spelling, inden Pierre-Olivier Morin gjorde det til 4-1 kort efter.

Aalborg Pirates har nu seks point ned til Frederikshavn White Hawks på andenpladsen. Piraternes næste kamp er fredag den 25. oktober klokken 19.00 på udebane mod Rødovre.