Esbjerg udligner i sidste øjeblik: Aalborg Pirates taber i forlænget spilletid

Det står nu 1-1 i den ene semifinale-serie i DM i ishockey, efter Esbjerg Energy slog Aalborg Pirates 5-4 fredag aften.

Aalborg Pirates havde ellers muligheden for at lægge god afstand til Esbjerg Energy i semifinaleserien, da de besøgte den vestjyske havneby fredag aften.

Desværre måtte aalborgenserne se slået 5-4, efter Esbjerg scorede det afgørende mål i forlænget spilletid.

Kampen var meget tæt og bølgede frem og tilbage. I første periode scorede Esbjerg og Aalborg hver to mål, som fra Aalborgs side blev sat ind af henholdsvis Sebastian Brinkman og Tobias Ladehoff.

I anden periode kom Tobias Ladehoff på tavlen igen, da han scorede endnu et mål. Efter de første 40 minutter var gået, stod der 3-3 på tavlen.

Spændingen fortsatte helt indtil det sidste, hvor Jeppe Jul Korsgaard bragte nordjyderne på sejrskurs, da han scorede til 4-3.

Det resultat forsatte, helt indtil der kun var to minutter tilbage af perioden, inden Esbjerg udlignede til 4-4.

I sidste ende tog Esbjerg dog sejren og kunne derved udligne semifinaleserien til 1-1.

Næste kamp er allerede i morgen, søndag, hvor Aalborg Pirates tager imod Esbjerg på hjemmebane klokken 17.45.