Aalborg Pirates tager sejren indenom i Frederikshavn

Aalborg Pirates tager sejren i sæsonens sidste lokalopgør mod Frederikshavn i en tæt kamp, der indtil 3. periode lignede en sejr til Frederikshavn.

Aalborg Pirates tager overraskende sejren i en tæt kamp mod Frederikshavn White Hawks tirsdag aften. Kampen endte 2-1 til Aalborg Pirates, men indtil 3. periode stod det 1-0 til Frederikshavn.

Første mål blev scoret af Gorm Topholt i 1. periode, efter Aalborg brændte en kæmpe chance.

2. periode var fyldt op med chancer, men Aalborg Pirates skulle vente helt indtil 3. periode, før Clay Anderson og Peter Quenneville vendte det truende nederlag til en sejr.

Efter kampen ligger Aalborg Pirates fortsat på andenpladsen og har ti point ned til frederikshavnerne, der ligger på tredjepladsen. Der er endnu syv runder tilbage af grundspillet.

Næste kamp for Aalborg Pirates er mod Rundsted den 2. februar klokken 19.30 på hjemmebane. Frederikshavn White Hawks har trukket Gentofte på udebane ligeledes den 2. februar klokken 19.30.