Aalborg Portland søsætter nyt graduate-program

Foto: Aalborg Portland

Aalborg Portland har ansat syv ingeniører og økonomer i et nyt graduate-program, hvor de skal oplæres i virksomheden over en 2-årig periode.

Kampen om de dygtigste talenter blandt ingeniører, teknikere og økonomer er tiltagende. Derfor har Aalborg Portland nu startet et omfattende graduate-program, hvor nyuddannede kandidater i en toårig periode oplæres med tre rotationer på hver otte måneder i virksomhedens forskellige afdelinger og hos søsterselskabet, betonproducenten Unicon. 

- Der er stor efterspørgsel efter de nyudklækkede talenter inden for især ingeniør- og finansfagene, og af netop den grund har vi valgt at styrke vores rekrutteringsaktiviteter markant og genopstarte vores graduate-program, forklarer Senior HR-projektleder Philippe René Guichard fra Aalborg Portland. 

Læs også Rekordregnskab for Aalborg Portland: 1029 millioner kroner på bundlinjen

Aalborg Portland og Unicon har fået flere end 300 ansøgninger til stillingerne og har af disse ansat fem ingeniører, en økonom og en maskinmester. Alle starter i programmet den 1. september 2017.

Som graduate får man ikke bare en fantastisk karrieremulighed, men også nogle uvurderlige værktøjer, der giver et solidt fundament for den videre karriere – særligt fordi man hurtigt får en stor indsigt i virksomheden samt processerne bag udviklingen og produktionen af produkterne. Derudover har det også givet mig et stort netværk internt i organisationen, som stadig kommer mig til gode den dag i dag, siger Søren Konstmann Lausen, der startede som turnusingeniør hos Aalborg Portland i 1999, og nu er produktionschef på fabrikken i Aalborg. 

Aalborg Portland A/S er Danmarks eneste cementproducent og råder over en af Nordeuropas største cementfabrikker beliggende i Aalborg samt siloanlæg i havne over hele landet. 

Læs også Fuld turbo på grøn omstilling hos Aalborg Portland

Flere nyheder fra TV2 Nord