Aalborg-racerkører: Det bliver sæsonens højdepunkt!

Den aalborgensiske racerkører Kim Holmgaard står overfor en helt ny udfordring i sin karriere. For første gang nogensinde skal han deltage i et racerløb over 24 timer. Ikke helt alene, men sammen med fire andre kørere og et 15 mands stort mekanikerhold fra Team Caramba.

- Det bliver sæsonens højdepunkt. Uden tvivl, siger Kim Holmgaard i en pressemeddelelse om det forestående 24 timers løb på den britiske Formel 1-bane, Silverstone.

- Jeg ser meget frem til at opleve spændingen og stemningen over de 24 timer. For størstedelen af teamet gælder det, at det er første gang, at vi skal prøve et så langt løb.

Team Caramba stiller til start med den BMW M3, som holdet scorede en andenplads med ved et 12-timers løb på Spa-Francorchamps før sommerferien, og teamet er opsat på at gøre en lige så god figur.

Allerede torsdag formiddag går det løs med de første træninger, og selve løbet starter lørdag eftermiddag og slutter 24 timer senere.

- Fire af os fem kørere kender bilen fra tidligere, men denne gang har vi fået den tidligere DTC-kører Tom Pedersen med. Jeg glæder mig virkelig til at køre sammen med ham, og jeg er overbevist om, at han vil blive værdifuld for teamet, siger Kim Holmgaard. Men ligesom sine teamkammerater har Aalborg-racerkøreren ikke nogen tidligere erfaring med Silverstone-banen.

- Jeg har set on-board-optagelser fra nogle andre biler, der har kørt på banen, og så har jeg også trænet banen på computeren, men det bliver selvfølgelig noget andet at opleve den, når man selv sidder bag rattet.

- Det sværeste bliver, at der er mange højhastighedssving, hvor man skal lære at køre så stærkt, som det er nødvendigt. Selve banen er nok ikke teknisk svær. Det bliver selvfølgelig også svært, når det er mørkt, man er træt og skal i bilen for tredje gang.


Seneste nyt

fra Nordjylland