Aalborg skuffede mod slovenere i Champions League

Aalborg Håndbold fik aldrig spillet til at fungere hjemme mod Gorenje Velenje i Champions League.

Det blev en forfærdelig søndag eftermiddag for Aalborg Håndbold, der hjemme mødte Gorenje Velenje i Champions League.

Intet fungerede for hjemmeholdet, og det endte med et 23-28-nederlag til det slovenske hold.

Nordjyderne kunne med en sejr have sikret sig tredjepladsen i Champions League gruppe D, men det danske hold må nu vente endnu en runde for at få sin skæbne afgjort.

Aalborg havde vundet det omvendte opgør i Slovenien med 30-25, så nordjyderne gik ind til opgøret som favoritter.

Men danskernes angrebsspil virkede i første halvleg meget forkrampet, og Mads Mensah Larsen sled og slæbte, men hans skud manglede den afgørende snert og præcision.

I forsvaret havde hjemmeholdet sit hyr med slovenernes playmaker Stas Skube, hvis lave tyngdepunkt og fodfinter gjorde ondt på Aalborg.

Gorenje Velenje var i flere omgange foran med tre mål, men et sidstesekundsmål af Mads Mensah Larsen gjorde, at Aalborg kun var bagud med 14-15.

Man skulle tro, at værterne havde taget ved lære af de sløje første 30 minutter. Men efter en række dårlige afslutninger - blandt andet tre missede straffekast - og passivt dansk forsvarsspil stak slovenerne igen af.

15-20 var stillingen 10 minutter inde i anden halvleg.

Med et kvarter tilbage af kampen begyndte gæsterne at tabe pusten, og Aalborg åd sig bid for bid ind på slovenerne. 20-21 var stillingen med ni minutter igen.

Men bedst som det lignede, at Aalborg ville suse forbi gæsterne i slutspurten, svigtede nordjydernes koncentration igen, og Gorenje Velenje trak fra og kunne sikre sig en flot 28-23-sejr.

Med sejren rykker Gorenje op på otte point - det samme som Aalborg. Men danskerne bevarer tredjepladsen, da de er bedst indbyrdes.

Aalborg møder Hamburg på udebane i den sidste gruppekamp.