Aalborg sørger for sjov Blå Mandag

Der bliver fejret blå mandag flere steder i landet. I Aalborg var der gjort lidt ekstra for konfirmanderne. De kunne både gå på vandet og køre i rutsjebane.

Mandag den 27. april havde Aalborg City i anledning af Blå Mandag ændret lidt på Gabels Torv for at sørge for underholdning til de unge konfirmander.

Der var opstillet forlystelsen Body Rock, der rystede konfirmanderne godt igennem. Udover rysteturen kunne de også gå på vandet - eller i hvert fald på en måde. Det var i de såkaldte waterballs, hvor man bliver lukket ind i en kæmpe badebold, der gør det muligt at gå på vandet, men det er ikke en helt nem disciplin.

Aalborg Citys velkendte mini tog var forvandlet til Konfirmand Ekspressen, og det kørte rundt i hele midtbyen, hvor de unge mennesker kunne blive sat af de ønskede steder.

- Vi er meget opmærksomme på at udvikle Blå Mandage i Aalborg City, siger Flemming Thingbak, direktør i Aalborg Cityforening.

I år er konceptet, at alle konfirmander kan hente et Blå Mandag armbånd hos Salling, Friis og VisitAalborg. Med armbåndet på, kan man prøve de mange forlystelser, få gode rabatter og tilbud i flere af byens butikker. Til sidst er der koncert på Skraaen med Basim.

Alle aktiviteterne fortsætter de kommende Blå Mandage - 4. maj, 11. maj og 18. maj.


Seneste nyt

fra Nordjylland