Aalborg spærres af til landsstævne: Få dit trafikoverblik her

Når den store idrætsfest løber af stablen fra på torsdag kan det give trafikanter, der skal ind og ud af Aalborg nogle udfordringer.

25.000 deltagere tropper sidst på ugen op i Aalborg midtby til landets største idrætsfest. For at få det arrangement til at lykkes, skal dele af midtbyen spærres af. De første afspærringer er allerede sat op, mens en masse andre træder i kraft natten mellem onsdag d. 28 juni og torsdag d. 29. juni. Følgende områder vil blive berørt. 

Siden d. 18 juni har Nyhavnsgade været spærret fra Rendburgsgade til Ved Stranden. Det vil den være i løbet af hele landsstævnet og også mens, der bliver ryddet op og nedtaget scener. Derfor er Nyhavnsgade spærret helt frem til torsdag d. 6. juli klokken 22.00. 

Natten til torsdag d. 29. juni vil mange flere gader bliver afspærret. Det drejer sig om følgende: 

  • Østerågade og Boulevarden fra Ved Stranden til Vingårdsgade/Brandstrupsgade
  • Nytorv til Braskensgade
  • Østerbro fra Karolinelundsvej til Rendsburggade
  • Løkkegade på begge sider af Østerbro til Søndergade
  • Kjellerups Torv
  • Kjellerupsgade fra Østerbro til Søndergade/Langesgade

Disse områder vil være afspærret frem til natten mellem lørdag d. 2. juli og søndag d. 3. juli. 

En sidste ting. man som bilist skal være opmærksom på, er, at torsdag d. 29. juni vil Limfjordsbroen og Vesterbro være spærret på grund af åbningsparaden.
Afspærringen træder i kraft klokken 15.00 og varer frem til klokken 23.00. Her anbefaler Aalborg Kommune, at man benytter sig af Limfjordstunellen i stedet. 

Også for brugere af busser og offentlig transport kan der opstå udfordring. Du kan se Nordjyllands Trafikselskabs køreplaner for perioden ved at klikke HER.


Seneste nyt

fra Nordjylland