Aalborg Svømmeklub dominerede ved DM

Ved DM i kortbane svømmede Aalborg Svømmeklub i bogstaveligste forstand i succes.[size=3][/size]

Søndag, da DM i kortbane var færdigt, var det tid til at gøre status for Aalborg Svømmeklub. Og indsatsen må siges at være mere end godkendt.

31 medaljer blev det til for seniorerne, og 10 medaljer til juniorerne. Derudover var der adskillige EM-kvalifikationer og rekorder med hjem i bagagen.

I et lille udpluk kan nævnes Mie Ø Nielsen, der satte ny dansk rekord i 50 meter ryg. Den nye rekord lyder på 26,84. Ny dansk rekord i 200 medley til Viktor Bromer. Den nye rekord lyder på 1:54,86, som er en forbedring af den gamle rekord med 0,6 sekunder, og kun 0,2 sekunder over den nordiske rekord.

Viktor Bromer blev desuden dansk mester i 400 meter i ny klubrekord, i 200 meter fly, og så blev det også til sølv i 100 meter fly.

Der var også kvalifikation til EM i kortbane i Herning og en bronze medalje til Julie Levisen i 100m fri for damer, i ny personlig rekord i tiden 54,36.

Desuden kvalificerede både Louise Dalgaard og Line Jørgensen Bruun sig også til Herning.

Der var også adskillige holdrekorder og medaljer og et hav af personlige rekorder, både for senior og juniorsvømmerne - så det tegner overordentligt godt for den nordjyske deltagelse ved kortbane EM.


Seneste nyt

fra Nordjylland