Aalborg taber ærefuldt mod spanske verdensstjerner

Aalborg Håndbold mødte søndag eftermiddag overmagten fra mægtige Barcelona i håndboldens Champions League.

Barcelona blev den lidt for store mundfuld, som man i Aalborg Håndbold kunne frygte inden søndagens Champions League-opgør hjemme i Gigantium.

På trods af en stor og ærefuld fight af det nordjyske håndboldmandskab endte det alligevel med en spansk sejr på 30-34 over Aalborg Håndbold.

Det nordjyske mandskab hang ellers i med både næb og klør i første halvleg, og stjernerne fra Barcelona anført af danske Lasse Andersson formåede ikke for alvor at skabe hullet i kampens første 30 minutter.

Derfor kunne de spanske favoritter også kun gå til pause med en føring på 14-15.

Alt i alt en hæderlig første halvleg af det nordjyske hjemmehold på trods af at være bagud.

Aalborg Håndbold hang også på fra anden halvlegs begyndelse, og selvom Barcelona-mandskabet cirka midtvejs i 2. halvleg kunne bringe sig foran med fire mål, så fortsatte hjemmeholdet med at presse spanierne. Således 24-25 efter 48 minutters spil.

Det var dog ikke nok, for Barcelona viste bare klassen de sidste 10 minutter, og langsomt lagde de en smule afstand til nordjyderne.

Det til trods for at Aalborg-spillerne kæmpede bravt og leverede flotte scoringer af blandt andet Sebastian Bartold og Rene Antonsen.

Topscorer for Aalborg blev Magnus Saugstrup med seks scoringer, mens Aleix Gomez blev topscorer for gæsterne med ni scoringer.

Med nederlaget på 30-34 står nordjyderne fortsat noteret for otte point i gruppen, og de har stadig gode kort på hånden i forhold til videre avancement i turneringen.