Aalborg tæt på at overrumple Viborg

Den første DM-semifinale i håndbold for kvinder mellem Viborg HK og Aalborg DH blev langt mere tæt, end den på et tidspunkt så ud til at blive.

Først i slutminutterne blev den første af tre mulige DM-semifinaler i håndbold for kvinder mellem Viborg og Aalborg DH afgjort. Og det var hjemmeholdet, der i Stadionhallen i Viborg kunne række armene i vejret i triumf med en 32-28 sejr, da den spændende kamp blev fløjtet af lørdag eftermiddag.

Hjemmeholdet havde da også fat i den lange ende i hele første halvleg mod et skaderamt Aalborg-hold, der blandt andre måtte stille op uden stregspilleren Johanna Wiberg og bagspilleren Kristine Lunde. Og efter at Viborg udbyggede sin 15-11-pauseføring til 21-13 i starten af anden halvleg, så løbet ud til at være kørt for nordjyderne.

Men anført af en forrygende Katrine Lunde i målet og en træfsikker Matilda Boson på venstre fløj kæmpede Aalborg DH sig tilbage i matchen. Gæsterne nåede endda helt op på uafgjort 26-26, før et rystet Viborg-hold fandt sig selv igen og med fire scoringer i rap afgjorde kampen til egen fordel.