Billetter revet væk: Aalborg Teater hylder Kim Larsen med fællessang

Lørdag den 13. oktober inviterer Aalborg Teater til to fællessangs-arrangementer for at mindes nationalskjalden Kim Larsen, der døde søndag. Begge fællessange er nu udsolgt.

Troubadouren, gavflaben, popmusikeren, spillemanden, kunstneren Kim Larsen kunne som ingen andre forene danskerne på tværs af generationer og geografi. 

Søndag morgen sov den 72-årige nationalskjald ind efter længere tids sygdom, og tilbage står nu en hel nations minder om ham og hans musik.

Siden nyheden om Kim Larsens død er det ene mindearrangement efter det andet blevet annonceret for at mindes den store musiker. Og nu bliver hans musik og kulturarv også mindet og hyldet på Aalborg Teater. Det sker lørdag den 13. oktober, hvor teatret inviterer til to omgange fællessang på Store Scene.

Oprindeligt skulle det bare have været ét arrangement, men på grund af stor efterspørgsel på billetterne - alle 460 gratis billetter til fællessangen klokken 13 blev revet væk på 30 minutter - har teatret nu udvidet med endnu en times fællessang klokken 11. 

Sidst på eftermiddagen onsdag er denne fællessang nu også meldt udsolgt fra hjemmesiden.

- Larsens sange vil for altid være en del af os alle, en del af vores lydtapet, en del af vores kulturarv. Sange baseret på den gode historie, den gode melodi, og ikke mindst enkeltheden og ærligheden, skriver Aalborg Teater i en pressemeddelelse.

Skuespiller Marie Knudsen Fogh vil være vært, og sammen med blandt andre skuespillerne Jørgen W. Larsen, Kathrine Høj Andersen, Steffen Berenthz Eriksen og øvrige medlemmer af teatrets ensemble vil de denne eftermiddag synge for på nogle af Kim Larsens mest kendte og elskede sange.

Billetterne blev revet væk, da Aalborg Teater onsdag offentliggjorde to hyldestkoncerter til ære for Kim Larsen, der døde 30. september - 72 år gammel.

Seneste nyt

fra Nordjylland