Aalborg Tekniske Skole må sende millioner retur

Efter et møde i Undervisningsministeriet er ledelsen for Aalborg Tekniske Skole fuldstændig kovendt i sagen om skolens discountuddannelse af ukrainske landbrugselever. Skolens ledelse erkender nu, at uddannelsen er ulovlig og dermed ikke berettiget til de

- Skolen har overfor Undervisningsministeriet beklaget, at den har igangsat en uddannelsesaktivitet, der ligger uden for loven om erhvervsuddannelser - og dermed ikke er tilskudsberettiget. Som følge heraf påtager skolen sig det økonomiske ansvar overfor Undervisningsministeriet, skriver vicedirektør Keld Skovsgård i en pressemeddelelse efter mandagens møde med Undervisningsministeriet.

Dermed ændrede ledelsen af en af landets største erhvervsskoler fuldstændig holdning i forhold til samme morgen, hvor det i en pressemeddelelse lød således:

- Hvorvidt de aktuelle landbrugselever har fået opfyldt deres forventning til det danske arbejdsmarked er ikke op til Aalborg Tekniske Skole at vurdere, lige som løn og praktikforhold heller ikke ligger inden for skolens ansvar.


Seneste nyt

fra Nordjylland