Aalborg-topscorer er skuffet over børnefejl

Martin Larsen blev topscorer for Aalborg mod KIF Kolding København, men han er skuffet over holdets indsats.

Aalborg Håndbold gjorde det umådelig svært for at sig selv at komme videre til DM-finalen i Boxer Herreligaen, da holdet grundet en sløj start tabte med 21-27 til KIF Kolding København i den første DM-semifinale.

Nordjyderne var allerede ved pausen bagud med syv mål, og holdets topscorer i kampen, Martin Larsen, var skuffet over indsatsen.

- Vi rammer slet ikke vores topniveau, som vi ved, vi har. Samtidig går der for mange lette mål ind på os, og vi laver en del børnefejl oppe i angrebet, som ikke er en semifinale værdig, siger Martin Larsen efter det klare nederlag, hvor han ellers selv gjorde sit med syv mål.

Skal han finde en smule positivt ved kampen, er det holdets anden halvleg.

- Vi kan tage anden halvleg med videre, hvor vi spiller lige op med dem, men vores første halvleg gør det svært at komme tilbage i kampen, siger bagspilleren.

Nu handler det for holdet om at finde lidt optimisme frem inden returkampen i Kolding om 14 dage.

- Humøret er på nulpunktet, og vi er rigtig skuffede over vores præstation. Men i løbet af ugen skal vi finde noget optimisme, og så skal vi håbe på, at vi kan tage derned (til Kolding, red.) og skabe en kæmpe overraskelse, lyder det fra Martin Larsen.

- Det skal vi tro på, når vi spiller en semifinale om det danske mesterskab.


Seneste nyt

fra Nordjylland