Aalborg træner: Vi skylder tilskuerne en god indsats

Jesper Jensen vil gerne give tilskuerne en god oplevelse, når Aalborg Håndbold i eftermiddag møder Dinamo Bucuresti i EHF Cuppen.

Aalborg Håndbold har ryggen mod muren i EHF Cuppen, når de i eftermiddag byder rumænske Dinamo Bucuresti velkommen i Jutlander Bank Arena. Med 0 point efter de første to kampe så har Aalborg Håndbold i den grad brug for en sejr. Det går de benhårdt efter, men for træner Jesper Jensen handler kampen i dag også om at genfinde det gode spil.

- Jeg forventer, at vi yder en god indsats, og forhåbentlig finder vi det gode spil frem, vi også viste sidste gang mod GOG. Vi er lidt i minus i forhold til vores tilskuere og de resultater, vi har leveret på det seneste. Vi skylder dem en god indsats, og det forventer jeg at se, siger han.

Dagens rumænske modstander er en relativt ukendt en af slagsen for flere af Aalborgs spillere. Derfor er det også vigtigt, at Aalborg spiller på sine egne styrker, fortæller Jesper Jensen.

- Det er sådan et klassisk østeuropæisk hold. De spiller ikke så struktureret, og de er lidt mere afhængige af individuelle præstationer, hvor vi har et stærkt kollektiv. Vi skal holde fast i det, vi er gode til, siger han.

Aalborg Håndbold besejrede i løbet af ugen GOG, men præstationerne i år har været temmelig svingene. Alligevel så håber Jesper Jensen, at klubben trækker sig sejrigt ud af dagens opgør.

- Jeg håber da, at vi vinder, men det er ikke sådan, at alt andet end en sejr vil være en skuffelse. Vi er ikke så stabile for tiden. Men jeg kan love, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at vinde, fortæller han.

Kampen spilles i eftermiddag klokken 13.30 i Jutlander Bank Arena.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland