Aalborg Universitetshospital rider med på Kähler-bølgen

Foto: Collage: Coolshop og Aalborg Universitetshospital (Facebook)

Den efterhånden mytiske jubilæumsvase fra Kähler har været kilde til mange frustrationer og mange grin.

Isenkræmmerkæden Imerco har fået håret i den virtuelle postkasse.

Efter at have annonceret at den eftertragtede jubilæumsvase fra Kähler ville komme til salg i butikkens webshop, oplevede man så stort pres på hjemmesiden at mange aldrig fik chancen for at se vasen, før den var udsolgt.

Det har tirsdagen igennem fået vrede danskere til tasterne og Imerco har oplevet endnu et stormløb af kunder, der er utilfredse med Imercos håndtering af den store efterspørgsel.

Ligeså hurtigt er der dog opstået en modbevægelse af danskere, der finder hysteriet omkring den populære vase morsomt og som ved hjælp af kreativ tænkning og billedredigering kommer med forslag til andre genstande, der kunne nyde godt af de karakteristiske kobberstriber.

Det er blandt andet Aalborg Universitetshospital, der er hoppet med på bølgen. I et opslag på hospitalets Facebook-side, har de nemlig lagt et billede op af et gipsomslag med fire kobberstriber.

 

 

Også firmaet CoolShop der hører hjemme i Nørersundby nyder godt af den store opmærksomhed på Kähler-vasen. Derfor har de kombineret den med et af deres andre storsælgende produkter: PlayStation 4.

 

 

 

 

 

Flere nyheder fra TV2 Nord