Aalborg vært for sejlkonference i 2013

 Aalborg vært for sejlkonference i 2013

Aalborg skal være værtsby for Sail Training International i november 2013.

Mere end 400 kaptajner, skibsredere og unge trainees skal samles i Aalborg i november 2013, når byen bliver vært for konferencen Sail Training International.

- Det er meget usædvanligt for os at indgå en aftale med en værtsby så lang tid i forvejen, men muligheden for at komme til Aalborg var der, og så var det med at tage den. Aalborg har været en meget succesfuld vært for The Tall Ships Races og samtidig en meget stor støtte i forhold til erfaringsudveksling og sejltræning for unge, siger Nigel Rowe, formand for Sail Training International.

Aalborg er da ved at være vant til at være vært for store sejlbegivenheder. Byen var vært for Tall Ships Races senest i 2010, og skal være det igen i 2015.

- Aalborg har en stærk maritim tradition, og det er en ære, at vi skal være værter for den prestigefyldte Sail Training International konference forud for værtskabet af The Tall Ships Races i 2015. Som værtshavn for The Tall Ships Races har byen endnu engang en fremragende mulighed for at vise vores by og gæstfrihed til tu-sindvis af besætningsmedlemmer, besøgende og medier fra hele verden, siger Aalborgs borgmester, Henning G. Jensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland