Aalborg Vikings sejrede på hjemmebane

Søndag tog det nordjyske basketballhold Aalborg Vikings første skridt mod overlevelse i Canal Digital Ligaen, da de besejrede BK Amager. 

Efter en tvivlsom start på sæsonen der talte blot én sejr ud af 19 kampe, har Aalborg så småt fået rettet skuden op igen. Det ændrer dog ikke på det faktum, at de nu spiller for overlevelse i Danmarks bedste basketball liga.

Modstanderen i bedst-ud-af-tre duellen er bundproppen BK Amager, som i dag kom på besøg hos Vikings til den første kamp.

- Som konkurrence menneske vil man jo selvfølgelig gerne spille mod de bedste, så det ville ikke være godt for os, hvis vi rykkede ned. Vi vil sikre os, at vi bliver i den bedste liga, så vi fortsat kan spille mod de bedste hold i Danmark, sagde Vikings spilleren, Marquis Hall til TV2/Nord inden kampstart.

Aalborg Vikings bragte sig fra kampens start foran, og den placering fastholdt de kampen i gennem. Efter 40 minutters spil stod de nordjyske vikinger med en sejr på 96-75 over gæsterne fra Amager.

Hermed har Aalborg Vikings taget et stort skridt i mod overlevelse i ligaen. Lørdag den 19. marts møder vikingerne igen BK Amager. Vinder det nordjyske hold her, bliver de i Canal Digital Ligaen.
 


Seneste nyt

fra Nordjylland