Aalborg vil have endnu en NHL-spiller

Aalborg Pirates kan blive den første klub i AL-Bank Ligaen med to NHL-spillere, hvis lockouten fortsætter.

Aalborg Pirates har haft stor succes med at hente NHL-spilleren Colin Greening fra Ottawa Senators til klubben. Siden canadierens ankomst er holdet strøget til tops i tabellen, og tilskuersnittet i Gigantium er røget i vejret.

Derfor pønser klubben nu på at hente endnu en lockoutet spiller fra verdens bedste ishockeyliga til Nordjylland.

- Når Frederikshavn og Herlev også henter en NHL-spiller, så står vi ikke stille tilbage - så skal vi naturligvis have to på holdet.

- Derfor har jeg givet vores sportsdirektør Frederik Åkesson besked på at finde en ekstra NHL-spiller og sende regningen til mig, siger klubejer Magnus Kjøller til Nordjyske.

Indkøbet afhænger dog af, om lockouten i NHL fortsætter. Indtil videre er det ikke lykkedes for spillerne og klubejerne at blive enige om en ny overenskomst, og alle kampe frem til 15. december er aflyst. Hvis konflikten endnu ikke er løst inden nytår, kan den kommende Aalborg-spiller komme på dansk is i januar.

Herlev Eagles har foreløbig kontrakt med Nashville-spilleren Kevin Klein frem til 8. december, og tirsdag aften meddelte Frederikshavn White Hawks, at man har skrevet kontrakt med Zack Smith fra Ottawa.


Seneste nyt

fra Nordjylland