Aalborg vinder tæt topkamp over Sønderjyske

Aalborg Pirates er tilbage på førstepladsen efter sejr over Sønderjyske.

Ishockeyklubben Aalborg Pirates vandt fredag aften en tæt topdyst 5-4 hjemme over Sønderjyske og spillede sig op på førstepladsen i AL-Bank Ligaen.

Kampen blev afviklet foran cirka 4500 tilskuere i Gigantium.

Aalborg passerer med sejren Frederikshavn White Hawks i toppen.

Kampen mod Sønderjyske var længe lige, og der var på intet tidspunkt mere end højst to måls forskel mellem holdene.

Mathias Månsson scorede Aalborg Pirates' to første mål, men Sønderjyskes Jason Walters fik to gange udlignet hjemmeholdets føring.

Aalborg Pirates rykkede herefter frem til en 4-2-føring efter anden periode, men Sønderjyske fik reduceret i tredje periode.

Yderligere en Aalborg-scoring skabte lidt ro i Gigantium, men 10 minutter før tid fik Daniel K. Hansen reduceret til 4-5, så afslutningen blev intens.

Herning Blue Fox vandt 4-1 hjemme over Esbjerg, mens Odense Bulldogs besejrede Copenhagen Hockey med 5-2 på hjemmebane.

I fredagens sidste kamp vandt Rødovre Mighty Bulls 2-1 ude over Herlev Eagles efter forlænget spilletid.